Specialist Hand Oil

Pris:
275 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E1161
Antal:
Nurishing hand oil.
PRODUKT
Närande olja för händerna som skyddar naglarna och mjukgör nagelbanden. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS™ utan silikoner och med 91,40% naturliga ingredienser.
EGENSKAPER
En olja med en hög procent vegetabiliska oljor. Ger näring och verkar reparerande på händer, fötter, naglar och nagelband.STYRKORMultifunktionell olja (hud, naglar, nagelband).Pipett för praktisk användning.Absorberas snabbt.Icke-fet.
HUR DET FUNGERAROR
GANISK TAMANUOLJA är en exklusiv olja från Polynesien som anses vara naturligt antibiotisk och används för alla hudproblem. Traditionellt används oljan för att behandla och läka olika sår. Tack vare dess antioxidanta egenskaper kan den också användas för att skydda hudens elasticitet.
SÖTMANDELOLJA är uppmjukande och närande. Rik på fettsyror och hjälper till att ge fukt på djupet även till den mest torra och uttorkade hud, samt återställer mjukhet och elasticitet.
SHEASMÖR, tack vare dess unika mjukgörande och återfuktande egenskap, bevaras hudens ungdomliga utseende. Rik på Vitamin E och skyddar mot fria radikaler.
ANVÄNDNING
HUD
Applicera några få droppar direkt på huden för fukt på djupet.NAGELBAND OCH NAGLAR
Applicera en droppe olja på nagelns bas och låt verka i några minuter för att sedan massera tills den har absorberats. 
REKOMMENDERAS
För alla året om. Produkten är också rekommenderad för professionell användning under manikyr och pedikyr. Följ instruktionerna på det tekniska behandlingsbladet.
Internetbetalning hos Payson