Specialist Hand Cream

Pris:
275 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E1160
Antal:
Nourishing hydrating hand cream.
PRODUKT
Fuktgivande lätt handkräm som gör händerna mjuka och lätt parfy-merade. Bevarar händernas skönhet genom att motverka extern och fysisk uttorkning. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS™ utan silikoner och med 95,33% ingredienser från naturligt ursprung.
EGENSKAPER
Denna icke-feta formula appliceras lätt och absorberas snabbt, vilket gör den till den ideala produkten för alla, som daglig användning, året om.
STYRKOR
Daglig återfuktande effektAbsorberas snabbt.Lämnar ingen fet film.Mild doft.
HUR DET FUNGERAR
SACHA INCHI-OLJA är en olja extraherad från en växt från de Peru-anska Amazonasregnskogarna, där den har kultiverats av urinvånare i århundraden. Traditionellt användes den av kvinnor som en skönhet-sprodukt; genom att blanda den med mjöl tillverkade de kräm som bevarade mjukhet och lyster i huden. Oljan, rik på Omega 3 och 6 vilka är essentiella fettsyror, bygger upp hudbarriären. Dessa molekyler kan infoga sig in i mellanrummen kring cellerna, vilket minskar vatten-förlust och har en återfuktande, skyddande effekt.PANTENOL är en ingrediens som är identisk med hudbarriären. Som ett förstadie till Vitamin B5 så stimuleras hudens cellförnyelse och på grund av dess hydrofila struktur så bibehålls vatten inuti hudens olika lager vilket bevarar rätt fuktnivå.
ANVÄNDNING
Applicera vid behov och upprepa applicering under dagen, massera tills helt absorberad.
REKOMMENDERAS
För alla året om.
Internetbetalning hos Payson