Specialist Foot Balm

Pris:
275 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E1162
Antal:
Protective nourishing foot balm.
PRODUKT
Rik balsam som skyddar och ger näring även för de torraste fötterna. 
SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULAS™ utan silikoner och med 95,99% ingredienser från naturligt ursprung.
EGENSKAPER
Den rika formulan kompenserar avsaknaden av lipider, en egenskap i fötternas hud som gör att torra fötter ser otrevliga ut.Krämigheten hos produkten förser en skyddande film som bibehåller fukt och näring på lång sikt. 
STYRKOR
Ett balsam med en barriäreffekt.Absorberas snabbt.Mild doft.
HUR DET FUNGERAR
NEEM EXTRAKT utvinns från bladen av Azadirachta Indica trädet, som har sitt ursprung i Indien och Burma. I Indien så anses detta extrakt, tillsammans trädets blad och grenar vara ett läkemedel och hjälper praktiskt taget alla problem och sjukdomar. Extraktet är tradi-tionellt känt för dess antibakteriella, antiseptiska och svampdödande egenskaper och är därför idealiskt för god hygien och behandling av fötter och händer.
SACHA INCHI-OLJA är en olja extraherad från en växt från de Peru-anska Amazonasregnskogarna, där den har kultiverats av urinvånare i århundraden. Traditionellt användes den av kvinnor som en skönhet-sprodukt; genom att blanda den med mjöl tillverkade de kräm som bevarade mjukhet och lyster. Oljan, rik på Omega 3 och 6 essentiella fettsyror, bygger upp hudbarriären. Dessa molekyler kan infoga sig in i mellanrummen i cellerna, vilket minskar vattenförlust och har en återfuktande, skyddande effekt.
PANTENOL är en ingrediens som är identiskt med hudbarriären. Som ett för stadie till Vitamin B5 så stimuleras hudens cellförnyelse och på grund av dess hydrofila struktur så bibehålls vatten inuti hudens olika lager vilket bevarar rätt fuktnivå.
ANVÄNDNING
Applicera vid behov och massera tills helt absorberad.
REKOMMENDERAS
För alla året om
Internetbetalning hos Payson