Lifting Code Peptide Pearls

Pris:
1 285 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
D1037
Antal:
En revolutionerande synergi mellan två aktiva peptider!
En revolutionerande synergi mellan två aktiva peptider, inkapslade i en engångs- pärla, i en rik och silkeslen formula.
En kraftfull kombination av två boostande serum, för att synligt minska uttryckslinjer och förbättra ansiktet och halsens fasthet. Huden återfår elasticitet och fasthet, med tiden ser ansiktskonturen mer definierad ut.
Silver pearls
- BTX peptide solution
Boosterserum med en utslätande effekt, som minskar fina linjer och rynkor. Mjukar upp konturen och ger ett lyft.
Bronze pearls
- AGR peptide, Antarctic glycoprotein
Boosterserum som synligt ger huden ett fastare utseende. Motverkar effekten av gravitation och stärker huden, vilket har en utslätande effekt och ökar elasticiteten 
15-dagars behandlingskur
Vid torr eller åldrande hud, eller under den kalla årstiden, applicera silver pearls på morgonen och bronze pearls på kvällen på ansikte och hals, två gånger om dagen i 15 dagar. 
30-dagars behandlingskur
STRETCH EFFECT
Vid normal, blandhud eller oren hud, eller under den varma årstiden, applicera den en gång om dagen på ansikte och hals, i 30 dagar, växla mellan silver pearls och bronze pearls, antingen på morgonen eller på kvällen. 
Peptiderna
Peptiderna är resultatet av den mest avancerade forskningen inom aktiv hud- vård. Dessa biomimetiska molekyler, identiska med naturliga molekyler som finns i huden, gör det möjligt att behandla hudproblem med effektivare metoder. Bioline Peptide Pearls innehåller den senaste generationen peptider, i en hög koncentration, rena och med en målin- riktad effekt. Resultatet på din hud är extremt effektivt. 
 
Internetbetalning hos Payson