REMEDY Defense Cream

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
11038
Antal:
PRODUKT
Lugnande creme som tillför näring och återuppbygger hudbar- riären. Rekommenderas för känslig hud som är mycket torr och uttorkad, och för hårt klimat. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULATM utan silikoner och med 92 % ingredienser av naturligt ursprung.
EGENSKAPER
Återfuktar och tillför näring för en stark och frisk hudbarriär, genom en dubbel försvarsmekanism som vårdar hudens naturliga bakte- rieflora och ser till att epidermis håller sig stark och kompakt. Den neurokosmetiska e ekten bidrar till en omedelbar känsla av lindring och välbehag, något som särskilt uppskattas av personer med käns- lig och reaktiv hud.
STYRKOR
FRI FRÅN PARFYM
HÄRLIG KONSISTENS, STÄRKER HUDBARRIÄREN LINDRAR, SKYDDAR OCH TILLFÖR NÄRING UTAN SILIKONER
AKTIVA ÄMNEN
PERUANSK JALAPA Extrakt från peruansk jalapa, också känd som underblomma, har en lugnande verkan tack vare dess antiinflamma- toriska egenskaper som är viktiga för att lindra obehag och återställa balansen hos känslig hud. Extraktet har dubbel e ekt: det lindrar inflammation och minskar reaktiviteten hos de neuroinflammatoris- ka receptorerna och skyddar på så sätt huden, och det stimulerar bildandet av ceramider, som är viktiga beståndsdelar i hudbarriären. MARULAOLJA Oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, Sclero- carya birrea. Trädet växer i Sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd eftersom trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgö- rande och skyddande egenskaper.
NATURLIG PREBIOTIKA Alfaglukan är en oligosackarid som är ut- vunnen ur socker och bidrar till att stärka hudens försvar. Detta är en ny och e ektiv metod för att skydda känslig hud. Oligosackariderna fungerar som prebiotika, och skyddar hudens naturliga bakterieflora genom att stärka mikroorganismerna som lever på hudens yta.
ANVÄNDNING
Applicera varje dag, både morgon och kväll, på ren hud efter serum. Massera in försiktigt tills cremen har absorberats helt av huden.
REKOMMENDERAS TILL
För känslig och sensibiliserad hud och hud som lätt blir röd. Perfekt för mycket torr, uttorkad hud och för hårt, kallt klimat. 

Burk:60ml
Internetbetalning hos Payson