REMEDY Cream To Oil

Pris:
325 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
11035
Antal:
PRODUKT
Innovativ textur som förvandlas från en creme till en olja för rengö- ring som är exceptionellt kompatibel med huden. Rekommenderas för känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd. SCIENCE-BA- SED CONSCIOUS FORMULATM utan silikoner och med 97 % ingredienser av naturligt ursprung.
EGENSKAPER
Produkten rengör milt och är kompatibel med hudens egna lipidäm- nen, och den innehåller inte några ytaktiva ämnen som kan försvaga hudbarriären. Konsistensen omvandlas under användningen när produkten används enligt anvisningarna. Initialt är produkten krämig och enkel att massera in i huden för att mekaniskt avlägsna orenhet- er. Därefter övergår den till en olja som avslutar rengöringen och gör huden mjuk och sammetslen.
STYRKOR
FRI FRÅN PARFYM
INGA SURFAKTANTER ELLER SLES
RENGÖRING SOM ÄR KOMPATIBEL MED HUDEN FÖRVANDLAS FRÅN CREME TILL OLJA
FRI FRÅN SILIKONER
AKTIVA ÄMNEN
MARULAOLJA Oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, Sclerocarya birrea. Trädet växer i Sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd eftersom trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Frukterna är avlånga och plommonstora med en stor oljerik kärna. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgörande och skyddande egenskaper.
ANVÄNDNING
Produkten är mycket koncentrerad och därför behövs bara en liten mängd. Applicera direkt på torr hud och massera in med cirkelrö- relser för att underlätta omvandlingen till olja. Avlägsna med varmt vatten, och undvik att få produkten i ögonen.
REKOMMENDERAS TILL
För känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd. Perfekt för torr, uttorkad hud och hårt klimat.
Tub:150ml
Internetbetalning hos Payson