REMEDY Cream

Pris:
645 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E1146
Antal:
PRODUKT
Behagligt lätt, lugnande och fuktgivande creme som inte känns fet. Stärker hudens försvar och ger en känsla av välbehag och skydd utan att lägga sig som ett lock på huden. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULATM utan silikoner och med 92 % ingredi- enser av naturligt ursprung.
EGENSKAPER
En emulsion som återfuktar och skyddar hudbarriären genom en dubbel försvarsmekanism som vårdar hudens naturliga bakterieflora och ser till att epidermis håller sig stark och kompakt. Den neuro- kosmetiska e ekten bidrar till en omedelbar känsla av lindring och välbehag, något som särskilt uppskattas av personer med känslig och reaktiv hud.
STYRKOR
FRI FRÅN PARFYM
KÄNNS INTE FET OCH TÄPPER INTE IGEN HUDEN LINDRAR, SKYDDAR OCH ÅTERFUKTAR
UTAN SILIKONER
AKTIVA ÄMNEN
PERUANSK JALAPA Extrakt från peruansk jalapa, också känd som underblomma, har en lugnande verkan tack vare dess antiinflamma- toriska egenskaper som är viktiga för att lindra obehag och återställa balansen hos känslig hud. Extraktet har dubbel e ekt: det lindrar inflammation och minskar reaktiviteten hos de neuroinflammatoris- ka receptorerna och skyddar på så sätt huden, och det stimulerar bildandet av ceramider, som är viktiga beståndsdelar i hudbarriären. MARULAOLJA Oljan utvinns ur fröna från marulaträdet, Sclero- carya birrea. Trädet växer i Sydafrika och kallas ofta för elefanternas träd eftersom trädets grenar, blad och frukter är deras favoritföda. Oljan är rik på omega 9-fettsyror, tokoferoler och fytosteroler som stärker huden och bevarar barriärfunktionen tack vare sina mjukgö- rande och skyddande egenskaper.
NATURLIG PREBIOTIKA Alfaglukan är en oligosackarid som är ut- vunnen ur socker och bidrar till att stärka hudens försvar. Detta är en ny och e ektiv metod för att skydda känslig hud. Oligosackariderna fungerar som prebiotika, och skyddar hudens naturliga bakterieflora genom att stärka mikroorganismerna som lever på hudens yta.
ANVÄNDNING
Applicera varje dag, både morgon och kväll, på ren hud – antingen som enda creme eller efter serum. Massera in försiktigt tills cremen har absorberats helt av huden.
REKOMMENDERAS TILL
För känslig och sensibiliserad hud som lätt blir röd. 

luftfri tub med pump:60ml
Internetbetalning hos Payson