comfort zone renight cream

Pris:
745 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
E1067
Antal:
comfort zone renight cream
Renight utnyttjar den antioxidativa effekten hos gojibäret, ett superbär som är rikt på vitaminer och oligosackarider, i kombination med en blandning av exklusiva oljor som reparerar skador i huden från fria radikaler och förstärker hudens naturliga försvar. På morgonen är huden kompaktare, mjukare och fylld av näring.
För vem? Passar alla hudtyper.
Egenskaper: Näringsrik vitamincreme 88 % naturliga ingredienser. Rik, utan att vara för kraftig, passar alla hudtyper och klimat.

Aktiva ingredienser: 
- Certifierad Ekologisk olja från Gojibär: Certifierat ekologiskt oljeextrakt från värdefullt superbär med ursprung i Tibet. Har en hög koncentration av provitamin A, E-vitamin och spårämnen för en intensiv antioxidativ eff ekt.

- Hydrolyserat Tomatextrakt: Hög halt av lykopen som är en kraftfull antioxidant i gruppen karotenoider. Utvinns med hjälp av en hållbar extraktionsprocess utan lösningsmedel, vilket garanterar maximal renhet.

- Blandning av exklusiva oljor: Oljor från macadamianöt, babassu, ris, valnöt, jojoba och sesamfrön som är mjukgörande och ger näring till huden.

- Hyaluronsyra: Intensivt återfuktande hygroskopisk molekyl som bevarar hudens elasticitet och mjukhet.

Användning: Applicera på ansiktet, halsen och dekolletaget efter rengöring på kvällen och massera in tills produkten absorberats helt. För extra näringstillförsel och antioxidativ effekt kan ett par droppar RENIGHT OIL användas utblandat i hudcremen. 

Storlek: 60 ml
 
Internetbetalning hos Payson