Skin Regimen
Skin Regimen är en modern växtbaserad hudvårdserie för stressad hud, som motverkar effekterna avluftföroreningar och livsstilsrelaterat åldrande. Produkter är framtagna för att tillgodose allas behov,oavsett kön. Produkterna har kliniskt bevisad effekt och skapar optimala förutsättningar för en friskoch strålande hud samtidigt som de stärker den allmänna stresståligheten.
Produktserien består av unisexprodukter som väljs ut och kombineras till en skräddarsyddhudvårdsrutin i 4 steg och en kundanpassadbehandling Urban Longevity Facial™ som fokuserar påde vanligaste stressrelaterade tecknen–uttorkning, grå hudton, orenheter samt fina linjer ochrynkor.
Modern Plant Chemistry™ är produkter som är utformade för att vara 100% funktionella medhögkoncentrerade växtextrakt och högteknologiska molekyler.
Alla produkter är berikade medexklusivt Longevity Complex™ som består av ekologiska extrakt från superbär och karnosin sommotverkar effekterna av stress och andra faktorer som påskyndar åldrande.
Produkterna har ennaturlig balanserande och energigivande doft och en svalkande massagevänlig konsistens. SkinRegimen är fritt från syntetiska doftämnen, silikoner, ämnen som härrör från djur, konstgjordafärgämnen, mineraloljor och parabener. Skin Regimen är koldioxidneutralt och använder fullständigthållbara förpackningar tillverkade av 100% återvunnet material.