Line+ är en helt ny hudvårdslinje, som är multifunktionell med mål att lösa vanliga hudproblem som- fuktfattig, känslig och torr.
Line+ innehåller ingredienser som stärker och stödjer huden och dess pelare, vilket bygger upp hudens arkitektur.
En skön och avslappnande behandling​, som skräddarsys efter din huds behov.

Line+ Aqua behandling.
Passar den som har fuktfattig, torr hud som är grå och livlös, saknar elaticitet och känns grov. Huden flagar ofta och åldras i förtid. Aqua+ återställer hudens naturliga fuktbalans, vilket ger en klar och fräsch hud med lyster. Behandlingen frigör fuktgivande ämnen vilka återställer hudens elastisitet och fuktnivå.

Line+ Dolce behandling.
Passar den som har känslig hud som är tunn och reaktiv, lättirriterad och benägen att rodna samt tenderar att åldras snabbt. Lugnar omedelbart känslig hud, förbättrar motstånskraften mot yttrepåverkan och minskar hudrådnad. Innehåller blåbärsextakt, svartvinbärsextrakt och även aloe vera extrakt, som alla stärker skyddar och lugnar din hud.

Line+ Vita behandling.
Passar den som har torr hud som saknar vatten och lipider och som känns matt och livlös. Huden visar ibland tecken på för tidigt åldrande. Behandlingen tillför bland annat huden ceramider och fettsyror, som bidrar till att återställa funktionen i hudens skyddsbarriär och att återskapa hudens hydrolipidska balans och vitalitet.